VELIKI SPORTSKI DOGAĐAJ U BENKOVCU Hrvatsko kickboxing prvenstvo u tri borilačke discipline VELIKI SPORTSKI DOGAĐAJ U BENKOVCU Hrvatsko kickboxing prvenstvo u tri borilačke discipline
U subotu, 28. 05. 2016. godine, u športskoj dvorani OŠ Benkovac, održava se Hrvatsko kickboxing prvenstvo u tri borilačke discipline, među kojima je zasigurno... VELIKI SPORTSKI DOGAĐAJ U BENKOVCU Hrvatsko kickboxing prvenstvo u tri borilačke discipline

U subotu, 28. 05. 2016. godine, u športskoj dvorani OŠ Benkovac, održava se Hrvatsko kickboxing prvenstvo u tri borilačke discipline, među kojima je zasigurno najatraktivnija disciplina „K1 style“ za seniore.

Tehnički organizator prvenstva je Kickboxing klub „Velebit“ Benkovac, dok je program natjecanja organiziran prema slijedećem rasporedu:

–          09,45 – 10,00 sati – svečano otvaranje prvenstva

–          10,00 – 19,00 sati – eliminacijske borbe

–          19,00 sati – početak finalnog dijela prvenstva (trajanje cca 2 sata)

Na večernjem (finalnom) dijelu prvenstva, uz sportski dio nastupit će i pjevač Marko Škugor i klapa Asseria.

 

Organizatori pozivaju sve ljubitelje borilačkih vještina i sportova da dođu u Benkovac i pogledaju vrhunske borbe u ringu i na tatami borilištima, jer ovo je jedinstvena prigoda da se u Benkovcu može uživati u nastupu najboljih hrvatskih boraca, od kojih mnogi nastupaju u profesionalnim borilačkim događajima.