VELIKI SUKOB NAVIJAČA DINAMA NA AUTOCESTI KOD JASENICA Policija ih smirila pucnjevima?! VELIKI SUKOB NAVIJAČA DINAMA NA AUTOCESTI KOD JASENICA Policija ih smirila pucnjevima?!
Veliki sukob zaraćenih frakcija navijača Dinama na autocesti A1 uoči današnjeg derbija na Poljudu Hajduka i DInama (15 sati)! Na odmorištu Jasenice došlo je... VELIKI SUKOB NAVIJAČA DINAMA NA AUTOCESTI KOD JASENICA Policija ih smirila pucnjevima?!
Veliki sukob zaraćenih frakcija navijača Dinama na autocesti A1 uoči današnjeg derbija na Poljudu Hajduka i DInama (15 sati)!
Na odmorištu Jasenice došlo je do sukoba “antimamićevaca” i pripadnika Fan Cluba BBB, a navodno je policija uspjela smiriti situaciju tek pucnjevima u zrak, iako nam tu informaciju službeno nisu potvrdili. No, prema informacijama koje primamo iz neslužbenih izvora čuli su se pucnjevi uslijed okršaja “mamićevaca” i “antimamićevaca”.
U isto vrijeme, traju i navijački sukobi u Splitu. Zapaljen je automobil u kojem su bili Dinamovi navijači. Interventna policija ima pune ruke posla. 
 Policija: Zasad nema uhićenih
Policija je potvrdila da je na autocesti došlo do sukoba između navijača hrvatskog prvaka.
“Navijači Dinama putovali su na utakmicu u Split, a na odmorištu Jasenice došlo je do narušavanja javnog reda i mira. Zasad nema uhićenih, policija je na terenu, a više informacija ćemo znati uskoro”, rekli su za Index iz zadarske policije.