VELIKI USPJEH Kadeti Taekwondo kluba Zadar osvojili 11 medalja! VELIKI USPJEH Kadeti Taekwondo kluba Zadar osvojili 11 medalja!
Kadeti taekwondo kluba Zadar osvojili su 11 medalja na 17. memorijalnom kadetskom taekwondo turniru “Senjski vitezovi 2016.” koji se održao 11. lipnja u Senju.... VELIKI USPJEH Kadeti Taekwondo kluba Zadar osvojili 11 medalja!

Kadeti taekwondo kluba Zadar osvojili su 11 medalja na 17. memorijalnom kadetskom taekwondo turniru “Senjski vitezovi 2016.” koji se održao 11. lipnja u Senju.

Nastupilo je 228 kadeta iz 21 klubova iz Hrvatske. Stariji kadeti su raspoređeni u dvije jakosne skupine , slabija- Kadeti A, do plavog pojasa i jača Kadeti B – crveni i crni pojasevi.

Jedanaest mlađih kadeta i kadeta TK Zadra osvojili su jedanaest medalja (četiri zlatne ,dvije srebrne i pet brončanih) i pehar za ekipno treće mjesto za kadetkinje.

Rezultati u nastavku.

MLAĐI KADETI (9-11 god):

Najlakši član ekipe Zadra KARLO USKOK – 30 kg osvojio je uz jednu pobjedu TREĆE MJESTO I BRONČANU MEDALJU i ANI MATIJAŠEVIĆ u kat – 33 kg također TREĆE MJESTO i BRONČANU MEDALJU.

KADETI A (12-14 god):

Kadetkinja MEGI LERGA – 55 kg je osvojila PRVO MJESTO i ZLATNU MEDALJU.

KADETI B (12-14 god)

U jačoj kadetskoj skupini ARIANA OREČ – 47 kg osvojila je uz dvije pobjede PRVO MJESTO i ZLATNU MEDALJU, TEUTA USKOK – 51 kg također sa dvije pobjede PRVO MJESTO i ZLATNU MEDALJU, dok je u istoj kategoriji BRUNA SLADOVIĆ osvojila TREĆE MJESTO i BRONČANU MEDALJU. FRANE PAVIĆ – 41 kg je slavio u finalu i osvojio PRVO MJESTO i ZLATNU MEDALJU. NORA MILOLOVIĆ – 44 kg osvojila je DRUGO MJESTO i SREBRNU MEDALJU kao i TONIA PERA u kat – 55 kg. TREĆA MJESTA i BRONČANE MEDALJE osvojili su LUKA MARASOVIĆ – 49 kg , STELA VOZILA – 41 kg.