VELIKO SRCE Koncertom za bolesnog dječaka Paula prikupljeno 40.805 kn!

Na humanitarnom koncertu „Darujmo pjesmu za Paula“, posvećenom bolesnom četrnaestogodišnjem dječaku iz Banja, prikupljeno je 40.805 kuna.
Prema riječima ravnateljice Osnovne škole Vladimira Nazora u Neviđanima Natashe Kraljev, koja je uz Općinu Pašman organizirala koncert, novac će biti uplaćen na žiro-račun Paulove obitelji.paulo-fantov-3_crop_800x450
– Školsku dvoranu ispunilo je oko 3000 stanovnika iz gotovo svih mjesta na otoku Pašmanu, a veliko srce pokazali su i glazbenici Marko Škugor, Ivica Sikirić Ićo, Ivan Županović te članovi Klape Munita. Bila je to prilika da se, osim uživanja u glazbi, napravi dobro djelo te svojim donacijama pomogne Paulu i njegovoj obitelji, kaže ravnateljica Kraljev, koja na odazivu i sponzorstvu zahvaljuje U.O.De Loro – Pašman, U.O. Dolac – Banj, Restoran Zrinski – Dobropoljana, Pizzeria Maslina – Ždrelac, Skako – stolarski obrt Dobropoljana, Divna ” – obrt za hortikulturu Dobropljana, Adria reklama Zadar, Restoran Guste – Biograd, Caffe bar Nautilus – Dobropljana, Liburnija Zadar, DUM – Dobropljana, udruga mladih, Udruga Kolešće – Banj, Stipe – prijevoznički obrt Dobropljana kao i medijskom pokrovitelju Radiju BnM i voditeljici programa Branki Pelicarić. A posebno hvala, ističe, svima koji su došli na koncert i još jednom pokazali da na moru i uz more žive ljudi velikoga i toploga srca koje kuca za bližnjega.
Paulo se od najranijeg djetinjstva bori s teškim oštećenjem bubrega i liječi u bolnicama u Zadru i Zagrebu. Unatoč tome, funkcija bubrega sve je slabija i nužno je presađivanje u zagrebačkom KBC-u Rebro. Posljednji nalazi bili su jako loši, stoga je hitno prevezen u Zagreb i podvrgnut operaciji. Pohađanje srednje škole u Zadru do daljnjega mu je onemogućeno.
Banjci i Pašmanci već su pokretali humanitarne akcije za pomoć obitelji u kojoj je samo otac zaposlen, a svi koji i dalje žele pomagati, jer Paulova obitelj ima velike troškove zbog čestih putovanja na liječenje u Zagreb i Zadar, donacije mogu uplatiti na račun u Privrednoj banci Zagreb HR 2223400093230798039 (za Paula).
Izvor: Naši škoji
screenshot_20161118-182526_crop_800x450-01