VELIKO SRCE Reprezentacija će dati veliku pomoć kao podršku Zagrebu VELIKO SRCE Reprezentacija će dati veliku pomoć kao podršku Zagrebu
Član hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić rekao je u nedjelju kako će hrvatski reprezentativci “dati veliku pomoć” za Zagreb, koji je ranije jutros uzdrmao najteži... VELIKO SRCE Reprezentacija će dati veliku pomoć kao podršku Zagrebu

Član hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić rekao je u nedjelju kako će hrvatski reprezentativci “dati veliku pomoć” za Zagreb, koji je ranije jutros uzdrmao najteži potres u posljednjih 140 godina.

“Idemo iz jedne loše situacije u drugu. Jutros me zvalo puno ljudi, prijatelja, obitelj… Potres je bio snažniji nego prije puno godina. Dogodio se kada smo obično svi u kućama. Situacija s virusom u Hrvatskoj nije tako teška, no potres je uništio bolnice, kuće…”, rekao je Rakitić u videoisječku objavljenom na internetskoj stranici svog kluba Barcelone.

“Htio bih odaslati podršku potpore stanovnicima Zagreba. Mi igrači iz reprezentacije smo razgovarali preko svoje grupe te ćemo dati veliku pomoć kako bismo svi zajedno izašli iz ove situacije”, dodao je 32-godišnji vezni igrač.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.