Vesna Benić prijavila se za Miss Croatia on line – predstavljat će Zadar! Vesna Benić prijavila se za Miss Croatia on line – predstavljat će Zadar!
Vremešna Fejs zvijezda Vesna Benić koja je u javnosti poznata po fotografijama međunožja koje objavljuje na Facebooku i drugim društvenim mrežama, nakon neuspjeha koji... Vesna Benić prijavila se za Miss Croatia on line – predstavljat će Zadar!

Vremešna Fejs zvijezda Vesna Benić koja je u javnosti poznata po fotografijama međunožja koje objavljuje na Facebooku i drugim društvenim mrežama, nakon neuspjeha koji je doživjela pokušavajući postati pjevačica u srpskom televizijskom show “Nikad nije kasno”, odlučila se u natjecanju za Miss Croatia on line.

Vesna Benić _600x922

To joj je pošlo za rukom jer je skupila 57 lajkova ispod svoje fotografije.

Podsjetimo, Vesna Benić je mislila da može postati pjevačka zvijezda, pa se prijavila u beogradski tv show, ali kako nije imala pjevačkih sposobnosti pokušala je naklonost publike steći tako što je ocrnila 78-godišnju majku optuživši je da ju je ostavila u domu za nezbrinutu djecu prije 50 godina. U razgovoru za portal Kalelarga info njena majka je rekla kako ju je Centar za socijalnu skrb njoj oduzeo i smjestio u dom nakon problema s Vesninim ocem koji je zbog nasilja i kriminala čitav život proveo po zatvorima. Borila se za svoje dijete i nakon godina sudskih postupaka dobila je Vesnu natrag.

CYMERA_20210327_224704

Ona je, pak, 50 godina kasnije te trenutke iznijela u javnost ne bi li stekla naklonost publike, nanoseći bol i sramotu 78-godišnjoj majci, ali svejedno je ispala iz TV showa.

Natjecanje ‘Online Miss Croatia’ održat će se na platformi Online Live TV Croatia, a Vesna Benić je dobila 57 lajkova te se tako kandidirala.

CYMERA_20210327_224527CYMERA_20210327_224338

“Ovaj show biti će dosta drukčiji od uobičajenih izbora za Miss! Naime, neće se ocjenjivati samo lijepa figura i lice, već i karizma, personality i talenti kandidatkinja – poručio je Romano Sole, pokretač Online Live TV-a.

Tri su kategorije (18+, 30+ i 45+), a može se prijaviti slanjem privatne poruke preko Facebook stranice ili Instagram profila Online Live TV-a.

Vesna Benić honorarno radi za lokalnu Diadora TV koja je, u nedostatku jeftinijih zaposlenika za sitan novac za neke poslove angažirala nju.

Benićka je svojedobno izigravala i veliku zaštitnicu župana Božidara Longina, zahvaljujući kojem je dobivala novac preko udruge koju je osnovala, pa je stvarala probleme našem portalu i prijavljivala nas zbog kritičkih članaka o Longinu.

Podnosila je prijave Vijeću časti Hrvatskog novinarskog društva i tužila nas na Općinskom sudu u Zadru pokušavajući tako izvršiti pritisak da ne pišemo loše o Longinu i ujedno mu se dodvoriti.

Screenshot_20210327_230529