Vesna Sabolić izabrana za predsjednicu županijske organizacije Reformista Vesna Sabolić izabrana za predsjednicu županijske organizacije Reformista
Na održanoj Izbornoj skupštini Županijske organizacije Narodne stranke-Reformisti Zadarske županije 7. lipnja 2016. godine prisustvovali su članovi općinskih i gradskih organizacija te gosti, predsjednik... Vesna Sabolić izabrana za predsjednicu županijske organizacije Reformista

Na održanoj Izbornoj skupštini Županijske organizacije Narodne stranke-Reformisti Zadarske županije 7. lipnja 2016. godine prisustvovali su članovi općinskih i gradskih organizacija te gosti, predsjednik Reformista Radimir Čačić i koordinator Reformista za Dalmaciju Jakša Marasović.
Čačić se obratio prisutnima i kratko se osvrnuo na aktualnu političku situaciju u državi kazavši kako se do sada nije dogodilo da Vlada nije izdržala mandat do kraja i da nikad nismo bili bliži prijevremenim Izborima.
Skupštinu je vodio dosadašnji predsjednik županijske organizacije Reformista Zadarske županije, Borko Oguić. Nakon verifikacije članstva Županijske skupštine i predstavljanja kandidata usljedili su izobri za sva tijela Županijske organizacije Reformista Zadarske županije.
Za predsjednicu županijske organizacije Reformista Zadarske županije jednoglasno je izabrana Vesna Sabolić a za potpredsjednike Borko Oguić i Vlasta Mišurac.