Vice Radonić osvojio brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske u boksu Vice Radonić osvojio brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske u boksu
Predstavnici Boksačkog kluba Ares iz Zadra ostvarili su zapažene nastupe na Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu. U nastavku objavljujemo njihovo priopćenje. “Nakon pobjeda u osminifinala... Vice Radonić osvojio brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske u boksu

Predstavnici Boksačkog kluba Ares iz Zadra ostvarili su zapažene nastupe na Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu. U nastavku objavljujemo njihovo priopćenje.

“Nakon pobjeda u osminifinala i cetvrtfinalu Vice je zaustavljen u polufinalu od Fabiana Tomkica BK Nokaut te je osvojio broncano odlicje.

Boksacki klub Ares je nastupio na PH za seniore i mlađe seniore koje se odrzava od 11.-14.3.2021 na Zagrebackom Velesajmu.
BK Ares su predstavljali Roko Bukvic, Vice Radonic i Pino Rimanic uz trenere Vedrana Bajla i Nikolu Marketina.

U osmini finala imali smo klupski dvoboj izmedu Pina Rimanica i Vice Radonica a u teskom mecu pobjedu je odnio Vice.
U Cetvrtfinalu Vice je uvjerljivo slavio nad Timijem Maslicem, BK Thor koji se u zadnje vrijeme natjecao za reprezentaciju na međunarodnim turnirima dok je u polufinalu bio zaustavljen od Fabijana Tomkica BK Nokaut.

Roko Bukvic je kroz zdrijeb prosao u cetvrtfinale gdje ga je cekao Pavao Dekaris iz BK Leonardo.
Roko je odradio odlican mec i bio blizu pobjede i prolaska u polufinale.

Nasi boksaci su odboksali jako dobre meceve s obzirom da su ulazni boksaci u svojim uzrastima a ono najbolje za njih tek dolazi.

Nasi boksaci za ova natjecanja se spremaju na otvorenom gdje nema boksackog ringa i vreca kao ni drugih rekvizita koji bi poboljsali njihovu pripremu i jos bolje izvedbe te ovise o vremenskim uvjetima.

Zbog gore navedenih uvjeta u kojim se odrzavaju treninzi mi smo ponosni na njih i njihove roditelje.

BK Ares 10.4. ce nastupiti na drugom kolu Prve Hrvatske boksacke lige gdje smo uvjerljivo na prvoj poziciji te na Prvenstvu Hrvatske za juniore i U 22.”