VIDEO Jesu li policajci prekoračili ovlasti pri uhićenju Kristijana Kapovića? VIDEO Jesu li policajci prekoračili ovlasti pri uhićenju Kristijana Kapovića?
U predstavci koju je Općina Vir službeno uputila Ravnateljstvu policije RH, traži se da se ispita da li je prilikom privođenja načelnika Kristijana Kapovića... VIDEO Jesu li policajci prekoračili ovlasti pri uhićenju Kristijana Kapovića?

U predstavci koju je Općina Vir službeno uputila Ravnateljstvu policije RH, traži se da se ispita da li je prilikom privođenja načelnika Kristijana Kapovića i fizičke prisile od strane Policije bilo prekoračenja ovlasti s obzirom na to da je načelnik Kristijan Kapović jasno i glasno isticao da će se odazvati pozivu na obavještajni razgovor u 1. policijsku postaju Zadar za što postoji i video zapis.

Podsjetimo, video zapis prosvjeda i uhićenja objavljen je na Facebook stranici portala Kalelarga info i pregledan je 48.000 puta.

U nastavku objavljujemo dio snimke koji prikazuje uhićenje Kapovića. Bit će zanimljivo vidjeti što će nadležni procijeniti, jesu li policijski službenici prekoračili ovlasti kada su potezali i gurali Kapovića koji je jasno rekao da prihvaća nalog i da će doći u policijsku postaju dati izjavu.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.