VIDEO PREGLEDAN 65.350 PUTA: BRANITELJI TVRDE: Plešući na cajke Kalmeta nas je iznevjerio! VIDEO PREGLEDAN 65.350 PUTA: BRANITELJI TVRDE: Plešući na cajke Kalmeta nas je iznevjerio!
Nakon što je portal Kalelarga info objavio snimku zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmete kako pleše na srpske folk pjesme, popularno zvane cajke, građani su pokazali... VIDEO PREGLEDAN 65.350 PUTA: BRANITELJI TVRDE: Plešući na cajke Kalmeta nas je iznevjerio!

Nakon što je portal Kalelarga info objavio snimku zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmete kako pleše na srpske folk pjesme, popularno zvane cajke, građani su pokazali veliki interes.

Čak 65.350 puta pregledan je video. Zanimljivo je da ga, osim Kalelarge, nije objavio ni jedan zadarski medij, iako im je svima bio upućen.

Građani su, blago rečeno, zgroženi i izuzetno razočarani onim što su vidjeli, a to smo mogli vidjeti iz komentara ostavljenih na Facebooku. Spomenimo i da je članak s portala Kalelarga koji govori o tome čak 7.900 puta podijeljen na Facebooku, što je rijetko viđeno na lolaknim portalima.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE:     https://www.youtube.com/watch?v=8NRsZ7jYaEw

Posebno su razočarani hrvatski branitelji, s kojima je gradonačelnik Kalmeta uvijek imao dobar odnos i ponašao se prema njima kao da razumije njihove probleme, te ih podržava.

“Kalmeta je veliki licemjer. Svako malo ide polagati vijence, hvali se kako je blizak s roditeljima poginulih branitelja, a zabavlja se na srpske cajke. To su pjesme uz koje su četnici pobili njihove sinove. Kako ga nije bilo sram pjevati i plesati tamo s njima.” – napisao je komentar Ante Zrilić.

“Ovim postupkom pljunuo je na sve one koji su živote dali da bi obranili svoj dom od četnika. Dolazili su nas klati i ubijati pjevajući cajke. Ceca je udovica ratnog zločinca Arkana i ne mogu shvatiti da takve pjesme ide slušati i plesati na njih.” – napisao je Ante Bašić.

CYMERA_20151103_033226-768x1114

Ovakvih komentara bilo je na stotine.
Iako je iz Gradske uprave došlo pojašnjenje da je to Kalmeta bio na večeri Bošnjačke nacionalne manjine, građani nisu imali puno razumijevnja za to.
Ništa bolji nisu bili ni komentari prema Josipi Rimac, kninskoj gradonačelnici i drugoj kandidatkinji na listi Domoljubne koalicije za IX. izbornu jedinicu.

“Sram ih može biti. U javnosti se nazivaju domoljubima, a privatno plešu na cajke. Domoljubi su samo pred kamerama i na skupovima, kada treba zavaravati branitelje da im daju glas i tako omoguće lagodan život.” – piše građani.

CYMERA_20151103_035058-768x811

 

 • Idiot

  3. studenoga 2015. #1 Author

  Moj glas na izborima više neće dobiti. Bio sam idiot što sam glasovao za njih i do sada.

  Odgovori

  • Lažov

   3. studenoga 2015. #2 Author

   Nisi jedini idiot. I ja sam. Ali više neću biti. Prešao sam Kalmeti preko onih optužnica za pljačku autocesta i farbanje tunela jer sam mislio da mu možda pakiraju i namještaju a sada vidim da mu nisam trebao vjerovati. Da nema ovog videa nikad on ne bi priznao da se zabavlja na cajkama

 • Može ga sram biti, licemjer teški.

  3. studenoga 2015. #3 Author

  Kako se fino zabavio uz cajke. Prvo je tamo plesao oko stola a onda se uhvatio plesati u kolo s Josom Nekić. Taj je skidao hrvatsku zastavu sa zgrade Tankwrkomerca prije početka rata. Barem tako tvrdi Pehar, direktor gradske knjižnice

  Odgovori

 • Na balu lovaca nije nikad plesao

  3. studenoga 2015. #4 Author

  Par godina za redom Kalmeta je dolazio u Kolovare na ples lovaca, na koji sam išao i ja sa svojom suprugom. Nikad, a ma baš nikad nisam ga vidio da pleše tamo iako su se znale svirati prekrasne pjesme, i domaće i strane. A sada se tu kod tih bosanaca i muslimana uhvatio cajke i kola. Sram ga bilo. Pokazao je pravo lice.

  Odgovori

 • Lažni branitelj

  3. studenoga 2015. #5 Author

  Da je on ratovao kao što kaže, onda ne bi on uživao u cajkama. Gadile bi mu se.

  Odgovori

  • Ceca

   3. studenoga 2015. #6 Author

   Slažem se…. ja moram normabel popiti kad pročitam neku članak o tome kako Arkana udovica Ceca dobro živi i u bogatstvu a kamo li da uživam slušajući njene pjesme

  • Napio se

   3. studenoga 2015. #7 Author

   Što ima veze možda je čovjek malo popis pa zaplesao. Što se odmah dižete na zadnje noge

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.