VIDEO PREGLEDAN 65.350 PUTA: BRANITELJI TVRDE: Plešući na cajke Kalmeta nas je iznevjerio!

Nakon što je portal Kalelarga info objavio snimku zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmete kako pleše na srpske folk pjesme, popularno zvane cajke, građani su pokazali veliki interes.

Čak 65.350 puta pregledan je video. Zanimljivo je da ga, osim Kalelarge, nije objavio ni jedan zadarski medij, iako im je svima bio upućen.

Građani su, blago rečeno, zgroženi i izuzetno razočarani onim što su vidjeli, a to smo mogli vidjeti iz komentara ostavljenih na Facebooku. Spomenimo i da je članak s portala Kalelarga koji govori o tome čak 7.900 puta podijeljen na Facebooku, što je rijetko viđeno na lolaknim portalima.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE:     https://www.youtube.com/watch?v=8NRsZ7jYaEw

Posebno su razočarani hrvatski branitelji, s kojima je gradonačelnik Kalmeta uvijek imao dobar odnos i ponašao se prema njima kao da razumije njihove probleme, te ih podržava.

“Kalmeta je veliki licemjer. Svako malo ide polagati vijence, hvali se kako je blizak s roditeljima poginulih branitelja, a zabavlja se na srpske cajke. To su pjesme uz koje su četnici pobili njihove sinove. Kako ga nije bilo sram pjevati i plesati tamo s njima.” – napisao je komentar Ante Zrilić.

“Ovim postupkom pljunuo je na sve one koji su živote dali da bi obranili svoj dom od četnika. Dolazili su nas klati i ubijati pjevajući cajke. Ceca je udovica ratnog zločinca Arkana i ne mogu shvatiti da takve pjesme ide slušati i plesati na njih.” – napisao je Ante Bašić.

CYMERA_20151103_033226-768x1114

Ovakvih komentara bilo je na stotine.
Iako je iz Gradske uprave došlo pojašnjenje da je to Kalmeta bio na večeri Bošnjačke nacionalne manjine, građani nisu imali puno razumijevnja za to.
Ništa bolji nisu bili ni komentari prema Josipi Rimac, kninskoj gradonačelnici i drugoj kandidatkinji na listi Domoljubne koalicije za IX. izbornu jedinicu.

“Sram ih može biti. U javnosti se nazivaju domoljubima, a privatno plešu na cajke. Domoljubi su samo pred kamerama i na skupovima, kada treba zavaravati branitelje da im daju glas i tako omoguće lagodan život.” – piše građani.

CYMERA_20151103_035058-768x811