VIR Tradicionalno druženje s Djedom Mrazom; Razveselio djecu poklonima VIR Tradicionalno druženje s Djedom Mrazom; Razveselio djecu poklonima
Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti. Djed Mraz, Djed Božićnjak ili kako god nazivali simpatičnog, debeljuškastog i bjelobradog dobričinu s poklonima, kod najmlađih... VIR Tradicionalno druženje s Djedom Mrazom; Razveselio djecu poklonima

Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti. Djed Mraz, Djed Božićnjak ili kako god nazivali simpatičnog, debeljuškastog i bjelobradog dobričinu s poklonima, kod najmlađih uvijek izazove najviše radosti.

Sinoć je posjetio Dječji vrtić Smješko kako bi darivao virske mališane, upitao ih kako su, jesu li bili dobri i vrijedni te im predložio da u subotu 25. prosinca, na dan Božića, dobro promotre što se nalazi ispod okićene jelke. Tamo će ih, jasno, čekati pokloni, a dotad su najmlađi Virani uživali u društvu omiljenog Djedice.

I tek što je podijelio poklone virskim mališanima, Djed Mraz se sa svojim vilama pojavio i na Trgu svetog Jure gdje je školarcima iz Područne škole na Viru podijelio poklone. Prije toga se virski župnik don Jure Zubović obratio svim okupljenima na virskom trgu – djeci, roditeljima, učiteljicama – podsjećajući na duh Božića i važnost čuvanja običaja.

Bili su tu i roditelji najmlađih Virana koji su također dobili poklone i lijepu riječ od Djeda Mraza. Događaj je organizirala destinacijska kompanija Vir turizam pod pokroviteljstvom Općine Vir koja tradicionalno daruje virske mališane i školarce.       

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *