VIŠE OD 300 MALIŠANA UŽIVALO NA VIRSKOM KARNEVALIĆU

Na Virskom karnevaliću ove godine sudjelovalo je najviše sjece do sada – čak 327 mališana iz 11 vrtićkih skupina iz Cira i okolnih mjesta.
Nakon šetnje u povorci kroz centar Vira, na terasi restorana Kotarina izveli su svoje točke i pokazali umijeće i talent.

Na „Virski karnevalić“ došli su mališani iz zadarskog Dječjeg vrtića „Maslačak – PO Maslačak“, „Maslačak – PO Potočnica“, „Maslačak – PO Tratinčica“, također zadarskih vrtića „Pinokio“, „Kocka Kockica“, „Ribica“ i „Vrapčić“, „Morska vila“ iz ninskog naselja Poljica-Briga te dvije skupine iz ninskog vrtića „Morska vila“ i mališani virskog „Smješka“. Prvi „Virski karnevalić“ organizirali su karnevalska Udruga „Vizera“ iz Vira, općinsko poduzeće „Vir turizam“, Dječji vrtić „Smješko“ i Općina Vir koja je bila sponzor vrijednih didaktičkih poklona za sve gostujuće vrtiće. Karnevalić su službeno pratili Kraljica i veliki Meštar manifestacije „Virske maškare & Karneval“ uz voditelja programa Igora Jelinića Tota, maskote, balon majstora na štulama i animatore. Dvosatni program završen je podjelom zahvalnica svim dječjim vrtićima zbog sudjelovanju na virskoj karnevalskoj manifestaciji.

Izvor: Virski list

CYMERA_20160203_181828 CYMERA_20160203_181817