IZGUBILI PRESUDU Županija mora platiti 150.000 kuna Zračnoj luci! IZGUBILI PRESUDU Županija mora platiti 150.000 kuna Zračnoj luci!
Visoki trgovački sud u Zagrebu donio je presudu kojom potvrđuje presudu Trgovačkog suda u Zadru kojom je odbačena tužba Zadarske županije protiv Zračne luke... IZGUBILI PRESUDU Županija mora platiti 150.000 kuna Zračnoj luci!

Visoki trgovački sud u Zagrebu donio je presudu kojom potvrđuje presudu Trgovačkog suda u Zadru kojom je odbačena tužba Zadarske županije protiv Zračne luke Zadar.

Podsjetimo, Zadarska županija je tražila da se ponište odluke sa Skupštine od 4. studenog prošle godine kada je razriješena bivša direktorica Katica Pupić-Bakrač i imenovana sadašnja Irena Ćosić.

Župan je tvrdio da je za te odluke saznao tek kad je 28. studenog i dobio zapisnik sa Skupštine Zračne luke, a da je dotad samo nešto čuo iz “nagađanja u medijima”.
Sutkinja Ana Markač nije uvažila argumente Zadarske županije koja nije pravovremeno podnijela tužbu.
Župan Stipe Zrilić nije odustajao, te je upućena žalba Visokom Trgovačkom sudu.

“Žalba je odbijena kao neosnovana. Visoki trgovački sud nije povjerovao županu da nije znao za odluku o otkazu. Osim toga, tužba nije pravovremeno podnijeta. Županija je dužna platiti 150.000 kuna Zračnoj luci za prouzročene troškove.” – kazala nam je Sanja Miličević, odvjetnica koja je zastupala Zračnu luku Zadar.

Eto, tako je ova priča dobila svoj epilog. Nema sumnje da se novac potrošen na sudski proces mogao i korisnije potrošiti.

Za komentar smo zamolili i župana Stipu Zrilića, te ćemo ga objaviti čim stigne.

 

 • Škrle

  9. rujna 2015. #1 Author

  Ovaj je tužio Zračnu luku jer želi da direktorica bude žena od Marka Pupića Bakrača i sada županija mora platiti 150.000 kuna jer su izgubili tužbu ?!
  Ja stvarno ne znam ko tu pije, a ko plaća? !

  Odgovori

 • Ivana

  9. rujna 2015. #2 Author

  Ma političari se međusobno svađaju ali inače se dobro slažu. Čuvaju leđa jedni drugima. Tako i Pupić i Zrilić. Pred novinarima sukob, a privatno prijatelji.

  Odgovori

 • Sio

  9. rujna 2015. #3 Author

  Gadljivo

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.