Vozači Hitne riskiraju živote u tehnički neispravnom vozilu, policija ih kažnjava Vozači Hitne riskiraju živote u tehnički neispravnom vozilu, policija ih kažnjava
Vozači Hitne pomoći u Zadru nalaze se u teškom položaju – moraju voziti tehnički neispravna vozila koja ne mogu proći tehnički pregled, te tako... Vozači Hitne riskiraju živote u tehnički neispravnom vozilu, policija ih kažnjava

Vozači Hitne pomoći u Zadru nalaze se u teškom položaju – moraju voziti tehnički neispravna vozila koja ne mogu proći tehnički pregled, te tako riskiraju svoje živote, živote pacijenata i ostalih sudionika u prometu. Jedno vozilo je nedavno zaustavila i policija, što je za portal Kalelarga info potvrdila glasnogovornica policije Ivana Grbin.

“Dana 3.2.2019 oko  14,45 sati u  Sukošanu, u ulici  Dr. Franje Tuđmana, policijski službenici su službenim vozilom zaustavili vozilo marke Citroen  zadarskih registracijskih oznaka, za koje je utvrđeno da mu je istakla važnost prometne dozvole, te da nije osigurano. Protiv vozača je podneseno izvješće o izvršenom prekršaju iz članka 238. Zakona o sigurnosti cestovnog prometa, dok je protiv odgovorne i pravne  osobe podneseno izviješće o počinjenim prekršajima ( čl.238 i  čl. 250) iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa, te iz Zakona o obveznom osiguranju.”

Što je razlog da se ovakvo što događa, je li nemar i tko je odgovoran za to, pokušali smo provjeriti u Zavodu za hitnu medicinu, međutim ravnatelj Orović je u popodnevnim satima bio nedostupan.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.