Vozni park Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije bogatiji je za dva vozila Vozni park Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije bogatiji je za dva vozila
Vozni park Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije bogatiji je za dva vozila namijenjena za izvanbolničku hitnu medicinu koja su financirana sredstvima Zavoda i... Vozni park Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije bogatiji je za dva vozila

Vozni park Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije bogatiji je za dva vozila namijenjena za izvanbolničku hitnu medicinu koja su financirana sredstvima Zavoda i Zadarske županije.

– U koordinaciji sa osnivačem; Zadarskom županijom i podršku župana Božidara Longina u izradi je i projekcija srednjoročnih ugovora, prema kojoj će se sljedeće četiri godine obnavljati vozni park pojačanom dinamikom.

Plan nabave i realizacija u naravi će se provoditi u skladu sa realnim  financijskim okvirima Ustanove, što bi podrazumijevalo tri do četiri nova vozila godišnje kako bi  funkcionalnost mreže Hitne pomoći bila neupitna i pravovremeno dostupna, ističe ravnatelj Zavoda, Ivica Erlić.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.