VRATAR VELIKOG SRCA Subašić platio liječenje bolesnoj djevojčici iz Zadra VRATAR VELIKOG SRCA Subašić platio liječenje bolesnoj djevojčici iz Zadra
Naš reprezentativac i najbolji vratar Danijel Subašić još jednom je pokazao koliko je emotivan i plemenit, a istovremeno skroman čovjek. Tako je nedavno, kad... VRATAR VELIKOG SRCA Subašić platio liječenje bolesnoj djevojčici iz Zadra

Naš reprezentativac i najbolji vratar Danijel Subašić još jednom je pokazao koliko je emotivan i plemenit, a istovremeno skroman čovjek. Tako je nedavno, kad je čuo da joj treba,  platio liječenje jednoj bolesnoj djevojčici iz Zadra, te zamolio da se o tome ne govori.

Naime, Subašić dobro zarađuje, te rado pomaže onima kojima pomoć treba, ali ne želi da se o tome puno govori niti želi sebe isticati. Kad nekome pomogne, učini to od srca i ne traži ni ni zahvale ni pohvale.

Međutim, djevojčica koja se uspješno oporavlja došla je s obitelji u Nadin, nadajući se da će ondje sresti svog dobročinitelja Subu, čiji dolazak su organizatori i najavili, a željela mu je reći da se oporavlja i zahvaliti na svemu.

No, on je zbog obiteljskih obaveza bio spriječen i nije uspio doći u Nadin, pa je djevojčica pismo uručila njegovom prijatelju Šimi Vrsaljku koji je obećao da će ga uručiti Subi čim ga vidi.

CYMERA_20180801_032622

CYMERA_20180801_032828

CYMERA_20180801_034157

 

 

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.