Vremešna Fejs ‘zvijezda’ Vesna Benić štiti župana Longina i reklamira međunožje Vremešna Fejs ‘zvijezda’ Vesna Benić štiti župana Longina i reklamira međunožje
Nezadovoljna kritičkim izvještavanjem portala Kalelarga info o zadarskom županu Božidaru Longinu, nesuvislim pismom dugačkim oko 900 redaka, u kojem ga brani, Novinarskom vijeću časti... Vremešna Fejs ‘zvijezda’ Vesna Benić štiti župana Longina i reklamira međunožje

Nezadovoljna kritičkim izvještavanjem portala Kalelarga info o zadarskom županu Božidaru Longinu, nesuvislim pismom dugačkim oko 900 redaka, u kojem ga brani, Novinarskom vijeću časti Hrvatskog novinarskog društva obratila se Vesna Benić, naša sugrađanka koja se godinama bezuspješno pokušavala proslaviti u nekim reality show emisijama snimanim u Beogradu, gdje je bezuspješno konkurirala trostruko mlađim pjevačkim talentima.

Željna slave i promocije u medijima

Kad nije uspjela, te je doživjela fijasko, pokušala je dobiti komadić slave iznoseći privatne stvari i lijući suze u jednoj televizijskoj emisiji, no i “ta slava” bila je kratkog daha.

Par stotina fanova skupila je na društvenim mrežama, Facebooku i Instragramu, gdje vrlo često objavljuje svoje fotografije, u kojima u prvi plan stavlja svoje međunožje. S obzirom da se radi o ženi koja ima blizu 60 godina, rijetkima je to lijep prizor, a vrlo često dobiva i podrugljive komentare.

U zadnje vrijeme honorarno je angažiraju na lokalnoj TV Diadora, da ide po selima Zadarske županije i ponešto snimi, pa onda te snimke ako išta valjaju posluže njenim kolegama.

Neprimjerene fotografije i podrugljivi komentari

Koji je razlog da se angažirala u zaštiti župana Longina teško je reći, a najvjerojatnije mu se pokušajem ocrnjivanja portala Kalelarga info i uredništva – pokušava dodvoriti.

Pismo koje je Benić poslala Hrvatskom novinarskom društvu djeluje kao da ga je pisao netko sa barem tri promila alkohola u krvi, pa ga nema smisla ni slati odvjetničkom društvu koje brine o pravnim interesima portala Kalelarga info.

Foto: Facebook profil Vesne Benić

Vesna Benić _800x754

Vesna Benić _768x892

Vesna Benić 768x944

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.