VRHOVNI SUD UKINUO PRESUDU Paravinji će se suditi po treći put za ubojstvo Antonije Bilić VRHOVNI SUD UKINUO PRESUDU Paravinji će se suditi po treći put za ubojstvo Antonije Bilić
Vrhovni sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Šibeniku Draganu Paravinji, kojom mu je u ponovljenome suđenju bila potvrđena kazna od 40 godina zatvora za teško... VRHOVNI SUD UKINUO PRESUDU Paravinji će se suditi po treći put za ubojstvo Antonije Bilić

Vrhovni sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Šibeniku Draganu Paravinji, kojom mu je u ponovljenome suđenju bila potvrđena kazna od 40 godina zatvora za teško ubojstvo i pokušaj silovanja maloljetne Antonije Bilić iz Kričaka, u blizini Drniša.

Vrhovni sud ne dovodi u pitanje da je Paravinja ubio Antoniju Bilić, ali se u obrazloženju navodi da nije dokazano kako je ubojstvu prethodio pokušaj silovanja.

Tako nije dokazana kvalifikacija teškog ubojstva radi prikrivanja silovanja. Paravinji će se i treći put suditi u Šibeniku, no ovaj put pred sudskim vijećem u potpuno izmijenjenom sastavu.