VUČETIĆ ILI DUKIĆ? Ričard pozvao svoje birače da glas daju kome oni žele! VUČETIĆ ILI DUKIĆ? Ričard pozvao svoje birače da glas daju kome oni žele!
Enio Meštrović, poznatiji kao Ričard, osvojio je kao kandidat za gradonačelnika Zadra u prvom krugu lokalnih izbora 5.913 glasova. To nije bilo nedovoljno za... VUČETIĆ ILI DUKIĆ? Ričard pozvao svoje birače da glas daju kome oni žele!

Enio Meštrović, poznatiji kao Ričard, osvojio je kao kandidat za gradonačelnika Zadra u prvom krugu lokalnih izbora 5.913 glasova. To nije bilo nedovoljno za ulazak u drugi krug, pa se u drugim krugu natječu HDZ-ov Branko Dukić (dobio 9.683) i Marko Vučetić (6.624 glasova).

Iako se nestrpljivo čeka njegov slijedeći potez, i odgovor hoće li podržati HDZ ili SDP i njihove koalicijske partnere, te kojem kandidatu za gradonačelnika će dati podršku, Enio Meštrović se odlučio ostati suzdržan.

Pozvao je svoje birače da izađu na izbore i da glasaju po svom nahođenju.

“Neka rade sve po svojoj svijesti. Oni najbolje znaju što će napraviti, to je demokracija. Neka izađu u što većem broju”, rekao je Meštrović dodajući kako ne želi da se na njegove vijećnike vrši pritisak.

“Kad se izabere gradonačelnik, reći ćemo jasno koji su uvjeti i nadam se da ćemo konstituirati Gradsko vijeće”, kazao je Meštrović.