Vučetić: Stevo Culej (HDZ) još je ljut što tad nije mogao popiti kavu s Pupovcem Vučetić: Stevo Culej (HDZ) još je ljut što tad nije mogao popiti kavu s Pupovcem
Nakon što se u komentare na Facebook stranici portala Kalelarga info javio dugogodišnji saborski zastupnik HDZ-a Stevo Culej, objavio je fotografiju na kojoj za... Vučetić: Stevo Culej (HDZ) još je ljut što tad nije mogao popiti kavu s Pupovcem

Nakon što se u komentare na Facebook stranici portala Kalelarga info javio dugogodišnji saborski zastupnik HDZ-a Stevo Culej, objavio je fotografiju na kojoj za stolom sjedi Marko Vučetić, kandidat za gradonačelnika Zadra, i Milorad Pupovac, predsjednik SDSS-a i koalicijski partner HDZ-a.

Culej je napisao da mu je “bljak” što Vučetić sjedi s Pupovcem.

O tome kako je nastala fotografija i što zapravo muči Culeja, pokušao je objasniti prof. dr. Vučetić.

“Da, kao saborski zastupnik sam razgovarao i pio pića sa svim saborskim zastupnicima, uključujući Stevu Culeja i njegovog koalicijskog partnera Milorada Pupovca. Žao mi je što sam, kada je nastala ova fotografija, spriječio Culeja da popije piće s M. Pupovcem. Kada je vidio je da je zauzet, da razgovara sa mnom, preostalo mu je jedino da u ljutnji napravi fotografiju. Sjećam se toga dana iako je prošlo nekoliko godina, bio je petak, Pupovac i Culej su zajedno glasali za sve prijedloge Vlade, baš kao pravi koalicijski partneri. Ja sam, naprotiv, bio protiv većine prijedloga. Ispričavam se Culeju, žao mi je što ni danas nije prevladao traumu što sam mu oduzeo željeni opušteni susret s njegovim koalicijskim partnerom, Miloradom Pupovcem.
Budući da je HDZ i danas u koaliciji sa SDSS-om, a prema logici lokalnih HDZ-ovaca da ja nisam nezavisan jer me podržavaju stranke, nego, po toj logici mijenjam stranačke zastave, onda je sasvim jasno da Branko Dukić vije zastavu SDSS-a. Tako to oni kažu. Doslovno.
Eto što smo sve saznali iz Culejeve fotografije.” – poručio je Vučetić.

Fotografija koju je snimio HDZ-ovac Stevo Culej: Milorad Pupovac i Marko Vučetić na kavi

Kritika koju je HDZ-ovac Culej iznio na portalu: Bljak mu je što Vučetić sjedi s Pupovcem, koalicijskim partnerom HDZ-a