Vučetić: Umjesto za akcelerator, Dukić daje milijune za propali klub i Mercedes Vučetić: Umjesto za akcelerator, Dukić daje milijune za propali klub i Mercedes
Na konferenciji za medije održanoj na zadarskom Forumu, svoju kandidaturu za gradonačelnika službeno je potvrdio nezavisni kandidat Marko Vučetić, koji na izbore izlazi uz... Vučetić: Umjesto za akcelerator, Dukić daje milijune za propali klub i Mercedes

Na konferenciji za medije održanoj na zadarskom Forumu, svoju kandidaturu za gradonačelnika službeno je potvrdio nezavisni kandidat Marko Vučetić, koji na izbore izlazi uz podršku, SDP-a, Akcije mladih i drugih stranaka.

“Na izbore izlazim zbog ljutnje formirane mnogim primjerima kao ovaj posljednji, kad je gradonačelnik između linearnog akceleratora i pozajmice propalim klubovima izabrao Mercedes. Želim motivirati za izlazak na izbore sve građane koji osjećaju svoj grad i žele vidjeti budućnost grada, grada koji je sretan, solidaran, pripada suvremenom svijetu obilježenom četvrtom industrijskom revolucijom, gradu umjetne inteligencije, a ne gradu kojem nedostaje elementarne inteligencije, posebice političkih organizama koji su ga pretvorili u grad besmislene nutrine.” – kazao je Vučetić dodajući:

“Taj besmisao dolazi do izražaja u sintagmi da je grad Zadar utvrda. Zadar je utvrda prepuštena vandalima i barbarima koji izigravaju i pasiviziraju svoje građane. Gradonačelnik je kao liječnik izabrao Mercedes, gradsku školu prepustio je crkvi jer od politiziranog nadbiskupa očekuje da dobije podršku na izborima. Ako me građani izaberu za gradonačelnika, u gradu će procuriti pozitivne emocije, nećemo birati između Mercedesa i linearnog akceleratora, nego će linearni akcelerator biti nužnost.” – poručio je Vučetić.

Vučetić Radeta 22_800x400-01

Osvrnuo se i na činjenicu da grad Zadar nema ni jednog ministra u Vladi, iako je u predizbornoj kampanji Kalmeta govorio da ga Zadar treba imati.

“Grad se promatra kao Kalmetin grad, iako Kalmeta više ništa ne znači u HDZ-u. On svome gradu više ne može osigurati ni ministarsko mjesto i to je tragedija u gradu Zadru. Zadarski HDZ više ništa ne znači niti u ovakvom HDZ-u. Ova koalicija je ujedno antihadezevoska koalicija, ali ne samo to. Ovo je koalicija afirmacije grada Zadra i gradskog života.” – rekao je Vučetić.

Vučetić i ostali 1080x598