“WINGS FOR LIFE” TIM POKOJNE TANJE OŠTRIĆ MEĐU NAJVEĆIMA NA SVIJETU Pridružite se i vi! “WINGS FOR LIFE” TIM POKOJNE TANJE OŠTRIĆ MEĐU NAJVEĆIMA NA SVIJETU Pridružite se i vi!
Utrka Wings For Life World Run jedinstvena je utrka koja će se ove godine održati 8. svibnja, u 13 sati, u brojnim svjetskim gradovima,... “WINGS FOR LIFE” TIM POKOJNE TANJE OŠTRIĆ MEĐU NAJVEĆIMA NA SVIJETU Pridružite se i vi!

Utrka Wings For Life World Run jedinstvena je utrka koja će se ove godine održati 8. svibnja, u 13 sati, u brojnim svjetskim gradovima, a među njima je i Zadar.

Moto utrke je ‘Trčimo za one koji ne mogu”, a sva sredstva prikupljena u utrci odlaze za istraživanje ozljeda leđne moždine.

Prošle godine utrku je trčalo 101.280 trkača, a najstariji je rođen 1920. godine. Za istraživanja leđne moždine prikupljeno je 4,2 milijuna eura. Prijave za utrku su još otvorene tako da još uvijek imate vremena sudjelovati, ali i biti dio Tanjinog tima.

Za utrku se možete prijaviti OVDJE, a timu Tanjina knjiga radosti pridružite se OVDJE.

Podsjetimo, Tanja Oštrić mlada je žena iz Zadra koja je preminula od posljedica karcinoma, a njena sudbina potresla je sve koji su čuli za njenu životnu priču.

Više o Tanji možete pročitati OVDJE.

TANJA OSTRIC 1