Za predsjednika Odbora za branitelje izabran Ante Žoni Maksan iz Pakoštana

HSP AS je održao sjednicu predsjedništva stranke u dvorani „Trnava“ u Zagrebu, dana 25.ožujka.2017.godine s početkom u 13:00 sati. Sjednicu je sazvao i njome predsjedavao predsjednik stranke Hrvoje Niče mag.oec.

Raspravljena je politička situacija na razini svih dvadeset županija i grada Zagreba.Doneseno je niz operativnih, tehničkih ali i političkih odluka na kojima je bilo težište ove sjednice. Sukladno usvojenim stranačkim odlukama kojima se zabranjuje predizborna i poslijeizborna suradnja sa strankama sljednicama zločinačkih programa Josipa Broza Tita i Jovana Raškovića, potvrđena je operativna sposobnost  da  HSP AS izlazi sa samostalnim i  koalijcijskim kandidatima na razini svih dvadeset županija, grada Zagreba, svih županijskih sjedišta i  velikih gradova kao i u velikoj većini općina i gradova na predstojećim        Općim lokalnim izborima . Preferira se samostalni izlazak i suradnja s dosadašnjim partnerima gdje je koalicija u predhodnom periodu polučila  pozitivne rezultate.

Za predsjednika Odbora HSP AS za branitelje izabran je legendarni bojovnik iz Pakoštana Ante Žoni Maksan. Na svim razinama ustrojeni su Klubovi mladih, žena starčevićanki, te Klubovi utemeljitelja stranke.

„Sukladno stranačkim odlukama sve podružnice i županijska vijeća imale su autonomno pravo samostalno odlučiti o načinu izlaska na izbore. Na tom tragu dobio sam jednoglasnu potporu moje matične Podružnice Vinkovci da se kandidiram za gradonačelnika tog grada te svojim primjerom pokažem kako se HSP AS unatoč bogatim ponudama nema namjeru skrivati iza drugih stranaka, programa ili ljudi koji vode te stranke. Upravo zato sam i kao slogan vlastite kampanje odabrao –Nema predaje!“,istaknuo je Hrvoje Niče.

Svi oblici izlaska na navedene izbore bit će verificirani 10.travnja.2017. na sjednici koja će se održati na Kupresu (BiH).