Za sve sportske aktivnosti zatvoreni bazen i dvorane na Višnjiku Za sve sportske aktivnosti zatvoreni bazen i dvorane na Višnjiku
Uprava Sportskoga centra Višnjik d. o. o. nakon konzultacija sa Županijskim stožerom Civilne zaštite donijela je sljedeću odluku: – do daljega se iz preventivnih razloga, u... Za sve sportske aktivnosti zatvoreni bazen i dvorane na Višnjiku

Uprava Sportskoga centra Višnjik d. o. o. nakon konzultacija sa Županijskim stožerom Civilne zaštite donijela je sljedeću odluku:

– do daljega se iz preventivnih razloga, u sklopu propisanih preporuka i mjera sprječavanja zaraze koronavirusom (COVID – 19), te zaštite od navedenoga virusa, ZATVARAJU za sve korisnike i za sve aktivnosti (utakmice, treninzi, predavanja, seminari, rekreacija…) kompleks bazena, Dvorana Krešimira Ćosića, gimnastička dvorana i drugi zatvoreni prostori sportske i rekreacijske infrastrukture u Športskom centru Višnjik.

Odluka je stupila na snagu u trenutku donošenja, vrijedit će do opoziva, a ŠC Višnjik poduzeo je istodobno i druge mjere kako bi u najvećoj mogućoj mjeri svi njegovi zaposlenici, korisnici i posjetitelji bili zaštićeni.
O možebitnim promjenama u režimu rada svih zatvorenih (i drugih) sportskih i rekreacijskih prostora, ŠC Višnjik izvijestit će u trenutku nastupa tih promjena.

U nastavku donosimo i priopćenje Snježane Jurinić, predsjednice Sportske zajednice Grada Zadra:

Poštovani sportski djelatnici,
s obzirom na nastalu epidemiološku situaciju u svezi koronavirusa (COVID – 19) u konzultacijama sa Centrom za civilnu zaštitu Zadarske županije preporučamo obustavu svih sportskih aktivnosti do daljega. Svebslužbene informacije koje budemo imali pravodobno ćemo Vam prosljeđivati. Nepridržavanjem preporuka riskirate potencijalne neželjene posljedice.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.