Zadarska policija kaznila devet osoba zbog kršenja samoizolacije Zadarska policija kaznila devet osoba zbog kršenja samoizolacije
Načelnik PU zadarske, Anton Dražina, na konferenciji za medije održanoj jutros u Domu županije, kazao je kako je bilo 23 dojave građana koji su... Zadarska policija kaznila devet osoba zbog kršenja samoizolacije

Načelnik PU zadarske, Anton Dražina, na konferenciji za medije održanoj jutros u Domu županije, kazao je kako je bilo 23 dojave građana koji su prijavili osobe za koje sumnjaju da krše samoizolaciju.

Policija je provjerom utvrdila da je devet osoba kršilo mjere samoizolacije, te su kažnjeni novčanom kaznom.

“Šest ih je na području Zadra, jedna osoba iz Murvice, jedna iz Islama Latinskog i jedna osoba iz Benkovca. Osim toga, bilo je i 15 dojava i radu ugostiteljskih i drugih objekata, od toga 4 iz Privlake, jedan na otoku Ugljanu, tri na širem području grada Zadra, jedan frizerski salon, dvije kladionice na Viru, te na području Benkovca jedan ugostiteljski objekt.” – kazao je načelnik Dražina, te poručio da poziva građane na društveno odgovorno ponašanje.

 

 • Anonimno

  18. ožujka 2020. #1 Author

  E, moj Antone, nadam se da si spreman na sve nadolazeće…zamisli, neće naske, sine !

  Odgovori

 • Anonimus

  19. ožujka 2020. #2 Author

  Pitanje za Policijsku upravu.Što je s onima koji su dišli iz Slovenije ,Istarske županije i zadnjih pet-šest dana iz kriznih područja došli na otoke.Konkretno Veli Iž (zmorašnje drage) i centar sela.Neki čak imaju i potvrde za samoizolaciju,pa su došli na otoke sa cijelim obiteljima.

  Odgovori

 • Anonimno

  20. ožujka 2020. #3 Author

  Kompletna policija je uhljeb zašto
  Sve do jednoga ali sve do jednoga od ravnatelja do čistačice došli su preko partijske knjižice

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.