Zadarski HSLS izvijestio o početku sanacije rive u Diklu za koju su se zalagali Zadarski HSLS izvijestio o početku sanacije rive u Diklu za koju su se zalagali
Gradski odbor HSLS-a poslao je priopćenje za javnost koje objavljujemo u cijelosti. “S obzirom da smo se obvezali javnosti da ćemo ju obavještavati o... Zadarski HSLS izvijestio o početku sanacije rive u Diklu za koju su se zalagali

Gradski odbor HSLS-a poslao je priopćenje za javnost koje objavljujemo u cijelosti.

“S obzirom da smo se obvezali javnosti da ćemo ju obavještavati o napretku na sanaciji rive Mali MIlin i Suha m.o. Diklo, došlo je vrijeme da se upitamo je li je nas vijećnik u Gradskom Vjecu Joso Knez bio u krivu kad je rekao da se nada da sanacija rive Mali MIlin i Suha m.o Diklo neće biti prvotravanjska šala.

Naime ovim putem želimo obavijestiti javnost da su počeli radovi na sanaciji obalnog pojasa Mali MIlin i Suha m.o. Diklo, koja je godinama jedan od većih problema ovog elitnog dijela grada.
HSLS Zadar izražava “veliko zadovoljstvo” da je nasa inicijativa uspjela, do te mjere da je Grad Zadar odlučio cijeli događj koji građani Dikla čekaju vise od 30 godina, ovjekovječiti specijalnom kamerom dronom.
Dovršetak radova planira se za 2541. godinu, no moguće je da ce se radovi malo produljiti do 2741. g.zbog podizanja razine mora kao posljedica globalnog zatopljenja.”