ZADARSKI OGLASNICI PUNI ŽENA KOJE TRAŽE MUŠKARCE ZA SEX: Napaljene, usamljene…

Usamljenost je problem koji dana podjednako pogađa i muškarce i žena, a ako je suditi po oglasima koje žene u posljednje vrijeme objavljuju – one se ne ustručavajuna ovaj način potražiti muškarca za zabavu i sex.
Ovakvi oglasi nisu rijetkost ni u novinama, a ni na internetu. I zadarske dnevne novine, te oglasnici na portalima prepuni su sadržaja ove vrste.
Nema pravila, objavljuju ih i mlade žene, studentice, ali i one starije, čak i iznad 60 godina.
Da li se iza nekih oglasa krije i prostitucija, teško je reći, ali je moguće. Posao je policije da se time bavi, a muškarci od kojih žene zatraže novac mogu platiti, ili jednostavno – okrenuti broj od neke druge.
Razni su razlozi zbog kojih se žene odlučuju na ovaj korak.
Vjerojatno im je u realnom životu problem direktno izraziti svoje želje i potrebe, pa im se onda ovaj način, putem oglasnog prostora čini mnogo jednostavniji.
Muškarci se nerijetko žale kako im se nitko ne javlja na oglas koji objave, jer žene o njima misle da su zadnji očajnici koji preko oglasa traže društvo, pa čak i u svojim oglasima naglašavaju da – nisu očajnici.  No kad su oglasi žena u pitanju – situacija sasvim obrnuta.
Muškarci uopće ne misle da samo neugledne žene ovim putem traže društvo, o tome i ne razmišljaju previše, nego jednostavno zovu.
Žene, međutim, radije zovu oglase u kojima muškarci nude konkretnije stvari, a to su – veza i brak.
Jedan od muškaraca koji je dao intervju za portal Kalelarga info, u kojem je istaknuo da traži ženu, Ive Adžić iz Biograda, povratnik iz Australije, u tome je imao uspjeha.
Vidjevši članak, nazvalo ga je stotine žena, a s jednom se upustio u druženje i romantičnu vezu, te je njegov život, kako je sam priznao, danas mnogo ispunjeniji.

Stoga, tko voli – nek’ izvoli.

CYMERA_20151125_014101-800x380 CYMERA_20151125_014537 CYMERA_20151125_014126 CYMERA_20151125_014002