Zadarski policajci darovali krv u akciji dobrovoljnog darivanja Zadarski policajci darovali krv u akciji dobrovoljnog darivanja
U organizaciji Policijske uprave zadarske i  Gradskog društva Crvenog križa Zadar, uspješno je provedena akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Policijskoj upravi zadarskoj u kojoj... Zadarski policajci darovali krv u akciji dobrovoljnog darivanja

U organizaciji Policijske uprave zadarske i  Gradskog društva Crvenog križa Zadar, uspješno je provedena akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Policijskoj upravi zadarskoj u kojoj je prikupljana 21 doza krvi.

Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana je u sportskoj dvorani  Policijskog centra Dragan Žunić, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera. Ovoj humanitarnoj akciji, odazvao se veći broj višegodišnjih dobrovoljnih darivatelja, zaposlenika Policijske uprave zadarske, koji su svojim hvalevrijednim i humanim činom pomogli spašavanju ljudskih života.

Posebno možemo istaknuti kako su policijski službenici i prije ove akcije bili aktivni u darivanju krvi, te su se do sada, kao i u ovo vrijeme pandemije, uvijek nesebično odazivali na pozive i apele za potrebitim dozama dragocjenjene tekućine.

Zahvaljujemo svim sudionicima što su se pridružili ovoj hvalevrijednoj akciji darivanja krvi, a svi drugi koji žele imat će priliku za to već početkom mjeseca listopada prilikom održavanja sljedeće akcije Policijske uprave zadarske.