ZADRANI ODUŠEVLJENI PRŠUTOM BILOGLAV Velika gužva oko štanda u Supernovi

Povodom petog rođendana Supernova centra, priređen je bogat program za posjetitelje.
Tim povodom svoje proizvode izložili su domaći obrtnici, pa je tako na štandovim moguće kupiti suhomesnate proizvode,  pića, maslinovo ulje, slastice i kolače, vino itd…

Najveća gužva bila je oko štanda na kojem su bili proizvodi pršutane Biloglav.
Građani su strpljivo čekali u redu kako bi kupili pršut, pancetu ili kobasice koje ova tvrtka proizvodi u Zemuniku.
Naš sugrađanin, 60-godišnji Ivan Jurjević nam je kazao kako u mesnicama Biloglav kupuje već 30 godina.

“Nikad me nisu razočarali, meso je uvijek dobro i kvalitetno. Iako je u trgovačkim centrima jeftinija cijena, ne pada mi na pamet tamo kupovati meso uvezeno iz tko zna koje zemlje. Kod Biloglava znam da je domaće.” – kazao je Jurjević dodajući da su i suhomesnati proizvodi odlični.

S njim se slaže i 50-godišnja Marija Jukić koja je ovom prilikom kupila dva kilograma pršuta zapakiranog u pakovanja od 20 dekagrama.

“Slučajno sam naišla, pa vidila da se tu prodaje pršut Biloglav. Kupila sam, pa ću ostaviti sebi da imam, a ostalo dati unucima. Oni ga obožavaju jesti.” – kaže gospođa Marija.

Vlasnik pršutane, Mate Biloglav, zadovoljan je interesom građana.
“Raduje me kada vidim ovoliku posjećenost našeg štanda. Nisam iznenađen jer smo firma s dugom tradicijom, koju je započeo moj pradjed Nikola još davne 1932. godine, te smo kroz sve te godine stekli povjerenje kupaca. Nudimo kvalitetne domaće proizvode.” – kazao je Mate Biloglav dodajući kako posao ide dobro, te da je u planu proširenje kapaciteta prštane u Zemuniku.
“Povećat ćemo proizvodnju na 20.000 pršuta godišnje. U projekt namjeravamo uložiti oko šest milijuna kuna.” – najavio je Biloglav.
Svi zainteresirani pršut mogu kupiti tijekom današnjeg dana, pa sve do nedjelje na večer.

CYMERA_20151114_131943-640x473