Zadrani pokazali veliko srce i brigu za okoliš – pomogli invalidima iz Poreča! Zadrani pokazali veliko srce i brigu za okoliš – pomogli invalidima iz Poreča!
Zadrani su još jednom pokazali da veliko srce i dobra djela ne poznaju granice. Plastične čepove donosili su kroz cijelu godinu, odlučni da isti... Zadrani pokazali veliko srce i brigu za okoliš – pomogli invalidima iz Poreča!

Zadrani su još jednom pokazali da veliko srce i dobra djela ne poznaju granice. Plastične čepove donosili su kroz cijelu godinu, odlučni da isti ne završe u otpadu već da  se iskoriste u humanitarne svrhe.

“U ovo blagdansko vrijeme, vrijeme darivanja, odlučili smo prikupljene čepove darovati Društvu invalida u Poreču i tako im olakšati nabavu potrebnih ortopedskih pomagala za oboljele.

780 kg plastičnih čepova iz Zadra je odneseno u Poreč, bezbroj pozdrava i lijepih želja za svih nas u novoj 2019. godini, puno zdravlja i mira svima.

Veliko HVALA svima koji su sudjelovali!” – istaknuto je u priopćenju za javnost zadarske tvrtke Čistoća d.o.o., uz sljedeću poruku:

„Dobrota u riječima stvara povjerenje. Dobrota u mislima stvara dubinu. Dobrota u davanju stvara ljubav.“

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.