Zadranin predao policiji veće količine oružja zaostale iz Domovinskog rata Zadranin predao policiji veće količine oružja zaostale iz Domovinskog rata
Odazivajući se na naše kontinuirane pozive, već na samom početku godine građani su u sklopu ove kampanje policiji dragovoljno predali oružje i minsko-eksplozivna sredstva... Zadranin predao policiji veće količine oružja zaostale iz Domovinskog rata

Odazivajući se na naše kontinuirane pozive, već na samom početku godine građani su u sklopu ove kampanje policiji dragovoljno predali oružje i minsko-eksplozivna sredstva i na taj način otklonili opasnost iz svoje okoline.

    Naime, jučer je građanin policiji predao 13 ručnih bombi, 1 topovsko streljivo, 1 protupješadijsku minu, 700 grama eksploziva, 5 komada detonatorskih kapisli i 2150 komada streljiva raznog kalibra i 2 pirotehničke bombe punjene suzavcem. 

    Isto tako, u ponedjeljak su evidentirane dvije dragovoljne predaje u kojima je jedan građanin policiji predao 1 automatsku pušku s 3 pripadajuća spremnika, 1 poluautomatsku pušku i 46 komada različitog streljiva, dok je drugi građanin predao pištolj.

    Oružje i eksplozivna sredstva je preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Apeliramo i dalje na sve građane koji u svojim domovima čuvaju ili skrivaju ilegalno oružje ili eksplozivna sredstva da pozivom na broj 192 učine prvi korak prema dragovoljnoj predaji oružja bez sankcija u okviru provođenja kampanje „Manje oružja, manje tragedija“.