Zahvaljujući donacijama Petra više ne koristi invalidska kolica, ali treba terapije

Od 20. do 21. prosinca od 10 do 12 sati u City Galeriji na Relji održat će se humanitarna akcija Petri od srca. Riječ je se o učenici Medicinske škole Ante Kuzmanića u Zadru Petri Adžić koja je nažalost prije tri godine doživjela moždani udar, a sada treba pomoć za rehabilitaciju.

Svoju je priču objavila na društvenim mrežama i uputila svima poziv za pomoć:

– Dragi svi! Prošla je godina dana otkad vam se moj brat obratio preko društvenih mreža. Dana 13.12.2021. mama i ja otpuštene smo iz Specijalne bolnice za rehabilitaciju Krapinske Toplice. Samo tri tjedna kasnije započela je moja borba u Poliklinici Glavić. U međuvremenu se za moju rehabilitaciju prikupilo novca za tri ciklusa po 12 tjedana u Poliklinici Glavić i život u neposrednoj blizini klinike, kao i sredstva za logopedske terapije. Odradila sam preko 1000 sati vježbi i ovim putem Vam svima želim pružiti uvid u ono što se događalo proteklih godinu i pol dana, od rupture moje arterio venske malformacije do danas. Ovo je mali dio svega što smo moja obitelj i ja prošli u ovo vrijeme, ali ono najvažnije je da ničeg od tog ne bi bilo da nije bilo Vas. Treći ciklus rehabilitacije traje do 16.12.2022. nakon čega me čeka još jedna neurokirurška intervencija na KBC-u Rebro i nastavak rehabilitacije.

Ovim putem želim se zahvaliti svom stručnom osoblju KBC Rebro, Specijalne bolnice za rehabilitaciju Krapinske Toplice, Poliklinici Glavić i svakoj osobi koja je na bilo koji način doprinijela tome da se danas krećem bez invalidskih kolica, jedem samostalno, pričam, pohađam drugi razred srednje Medicinske škole Ante Kuzmanić on-line putem i ponovno se osjećam kao čovjek. Obzirom da imam još puno volje i želje, ovim putem želim zamoliti svakoga tko može da pomogne da se moj san ostvari i da nastavim s rehabilitacijom i sljedeće godine.

Svi koji žele sudjelovati mogu uplatu izvršiti na broj žiro računa: HR7424070003106957706 na ime Petra Adžić ili devizni račun: HR5924070003238110221 BIC (SWIFT) kod: OTPVHR2X.