Zaposlenici Kauflanda i učenici iz Bibinja zajedno uređivali okoliš Zaposlenici Kauflanda i učenici iz Bibinja zajedno uređivali okoliš
U sklopu društveno odgovornog projekta „Kaufland škola voća i povrća“ kojim će Kaufland djeci u osnovnim školama do kraja ove školske godine donirati gotovo... Zaposlenici Kauflanda i učenici iz Bibinja zajedno uređivali okoliš

U sklopu društveno odgovornog projekta „Kaufland škola voća i povrća“ kojim će Kaufland djeci u osnovnim školama do kraja ove školske godine donirati gotovo 120 tona svježeg voća i povrća, pokrenuta je još jedna hvalevrijedna akcija.
Na sveukupno 40 lokacija diljem zemlje zaposlenici Kauflanda volontirali su i uredili okoliš. Velik dio njih posjetio je svoju partnersku školu ViP gdje su uredili školski vrt i okoliš. Kako bi se to moglo provesti, trgovački lanac je donirao preko 2000 različitih sadnica te pakete alata u vrijednosti od gotovo 50.000 kuna. Svi zaposlenici Kauflanda koji su se prijavili i pokazali da im je stalo do humanitarnog rada, dobili su plaćeni radni dan i zahvalnicu za svoj posebni angažman.
Projekt „Kaufland škola ViP“ od početka ovogodišnjeg natjecanja prati i poznata voditeljica i majka trogodišnjeg djeteta, Marijana Batinić: „Djeca danas sve manje žive u doticaju s prirodom, pa je projekt kojeg je pokrenuo Kaufland sjajna prilika da im ukaže na neke nove vrijednosti. Mislim da je to odličan primjer i nama roditeljima kako trebamo učiti svoju djecu da nam sve vrijedno što dobivamo daje upravo naša Zemlja i da ju moramo čuvati“.
Zašto je Kaufland pokrenuo baš ovakav projekt i kako je sve prošlo pojasnila nam je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić: „Htjeli smo ovim nacionalnim projektom proširiti suradnju s našim partnerskim školama ViP i ovom akcijom u zelenilu podsjetiti na važnost našeg okoliša. Drago nam je što su nam pomogle vrijedne ruke djece iz Osnovne škole Stjepana Radića – Bibinje i ovim putem želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali“.
Zaposlenici Kauflanda pokazali su veliko srce, a vjerujemo da su se i djeca iz OŠ Stjepana Radića – Bibinje zabavila u prirodi.

2030_Zadar1_Hrvatski Crveni križ Zadar (2)-1024x497

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.