Zaposlenicima Zadarske županije smanjit će se plaće za 10 posto Zaposlenicima Zadarske županije smanjit će se plaće za 10 posto
Na konferenciji za medije održanoj jutros ispred Doma županije u Zadru, župan Božidar Longin najavio je kako će se zaposlenicima Zadarske županije, te zaposlenicima... Zaposlenicima Zadarske županije smanjit će se plaće za 10 posto

Na konferenciji za medije održanoj jutros ispred Doma županije u Zadru, župan Božidar Longin najavio je kako će se zaposlenicima Zadarske županije, te zaposlenicima tvrtki u vlasništvu Zadarske županije smanjiti plaće za 10 posto.

Članovima Nadzornih odbora i i Upravnih vijeća, te njihovim predsjednicima ukinut će se naknade.

“Vijećnici Županijske skupštine već su se ranije samoinicijativno odrekli vijećničkih naknada. Smanjit će se svi rashodi koji nisu nužni.” – najavio je.

Zadarski župan Božidar Longin zaslužio je pohvale jer je prorijedio svoje pojavljivanje na konferencijama za medije Stožera civilne zaštite Zadarske županije, pa ga se prekjučer nije moglo vidjeti, a jučer konferencija nije ni održana.

Kao što smo već pisali, nije u redu da župan koristi pandemiju korona virusa za vlastitu samopromociju, pa da se na konferencijama pojavljuje i kada nema ništa bitno za reći, ali čini se da župan korigira svoje ponašanje, što je pohvalno.

Naime, dobro je da se konferencije za medije održavaju povremeno, kada se ima nešto bitno za poručiti zadarskoj javnosti, ili kada je potrebno dati odgovore na važna pitanja, kao što je danas bio slučaj, budući da je pacijent zaražen korona virusom u nerazjašnjenim okolnostima pao s prvog kata Opće bolnice Zadar, ali da se one sazivaju svakodnevno i kad nemaju što reći – uistinu nema smisla.

Nepotrebno je da se svako jutro okuplja 30-40 osoba (članova Stožera, novinara, fotografa, snimatelja) ispred Doma županije i riskira svoje i tuđe zdravlje.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.