ZARUČILI SE NA KONCERTU Toni Cetinski im otpjevao “Blago onom tko te ima” ZARUČILI SE NA KONCERTU Toni Cetinski im otpjevao “Blago onom tko te ima”
Sinoć je na rivi u Viru održan koncert Tonija Cetinskog kojim je završeno ovogodišnje Virsko ljeto u sklopu kojeg je održano 20-ak koncerata najpopularnijih... ZARUČILI SE NA KONCERTU Toni Cetinski im otpjevao “Blago onom tko te ima”

Sinoć je na rivi u Viru održan koncert Tonija Cetinskog kojim je završeno ovogodišnje Virsko ljeto u sklopu kojeg je održano 20-ak koncerata najpopularnijih izvođača hrvatske estrade.

Iako je prijetilo nevrijeme, te je tijekom koncerta sijevalo, a pala je koja kap kiše, ni Tonija ni publiku to nije omelo, te su svi okupljeni uživali u pjesmama više od dva sata.

U publici je bio i virski načelnik Kristijan Kapović sa svojim gostima, kolegama i prijateljima otoka Vira, koji rado posjećuju i podržavaju manifestacije u organizaciji Vir turizma i Općine Vir.

Koncert popularnog pjevača iskoristio je jedan od posjetitelja, Ivan, koji je zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Maju, uz pjesmu “Blago onom tko te ima”, koju im je Toni Cetinski otpjevao i zaželio sreću.

Nakon koncerta, priređen je spektakularan vatromet koji je oduševio sve nazočne.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.