Zaštitari zaustavili Pupića Bakrača zbog Covid potvrde: Krše prava građana! Zaštitari zaustavili Pupića Bakrača zbog Covid potvrde: Krše prava građana!
Gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač danas je podržao prosvjednike ispred Gradske uprave i istaknuo kako je protiv uvođenja Covid potvrda. Odbio ju je i... Zaštitari zaustavili Pupića Bakrača zbog Covid potvrde: Krše prava građana!

Gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač danas je podržao prosvjednike ispred Gradske uprave i istaknuo kako je protiv uvođenja Covid potvrda. Odbio ju je i pokazati prilikom ulaska na sjednicu Gradskog vijeća.

“Građani su nas izabrali da budemo vijećnici, a vlast nam brani obavljati svoju dužnost. Ovi tu ljudi nemaju nas pravo pitati potvrde, moje zdravstveno stanje je moja stvar, krši se zakon i sloboda ljudi. Vlast koja krši slobodu građana I Ustav RH nije vlast nego režim i naša je dužnost da ustajemo i borimo se protiv slobode režima. Neću pristajati na kompromise, da izdajem građane jer njima se ne mogu uskraćivati prava. Imate situaciji da vam protuzakonito gospođa u pošti traži potvrdu, domari, čistačice… To nije po zakonu i mi moramo ustati. Ustavni sud se već jučer trebao očitovati protiv toga. U mojoj obitelji ima i cijepljenih, i necijepljenih i preboljelih. Ja nisam ni protiv jednih no drugih, nego protiv kršenja prava.” – kazao je Pupić Bakrač kojega zaštitari nisu htjeli pustiti unutra. Došlo je i do naguravanju.

Pozvana je policija, a njima je rečeno da postupaju po naputka Stožera civilne zaštite.

“Borit ćemo se na sve načine protiv ovoga” – poručio je Pupić Bakrač.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.