ZATVARA SE POSH PUB Mladi žale jer gube omiljeno mjesto za izlaske ZATVARA SE POSH PUB Mladi žale jer gube omiljeno mjesto za izlaske
Popularni zadarski noćni klub “Posh Pub” objavio je na svojoj Facebook stranici vijest o zatvaranju. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti: “Čiča miča gotova je... ZATVARA SE POSH PUB Mladi žale jer gube omiljeno mjesto za izlaske

Popularni zadarski noćni klub “Posh Pub” objavio je na svojoj Facebook stranici vijest o zatvaranju. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Čiča miča gotova je priča

Poštovani gosti, došlo je vrijeme da se oprostimo od Posh Puba i ispratimo ga u povijest zadarske ugostiteljske scene. U subotu 23.02. organiziramo naš veliki oproštajni party.

Proveli smo gotovo 3 godine u predivnom i nezaboravnom druženju koje je postalo simbolom najbolje zabave u gradu. Hvala vam od srca te se nadamo da smo ispunili barem dio Vaših očekivanja.Možda nismo uvijek uspjeli biti na visini zadatka,ali smo se trudili i pokušavali da se naši gosti osjećaju posebno. Hvala i na svim kritikama, kao i na pohvalama jer bez njih ne bi uspjeli održati ovu priču toliko dugo i prepoznati greške koje su se događale i koje su nažalost sastavni dio posla, kao i života.

Moramo se zahvaliti i svim izvođačima koji su bili uvijek spremni na sve i činili nezaobilazni dio najbolje zabave u gradu. Ne smijemo zaboraviti i sve naše djelatnike, bez kojih ne bi ovo bilo moguće. Hvala i svim poslovnim partnerima na suradnji kao i na ukazanom povjerenju.

Ovo nije zbogom, nego doviđenja. Vidimo se ubrzo u istom prostoru,ali drukčijem konceptu,s nekim novim idejama i vizijama. Više o tome uskoro.

Vaš Posh Pub”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.