Završila Teniska liga parova Zadarske županije Završila Teniska liga parova Zadarske županije
U organizaciji Teniskog kluba Borik i njihova predsjednika Tonija Dujmenovića upravo je privedena kraju prva “Teniska liga parova – Zadarske županije 2018”. Ovo je... Završila Teniska liga parova Zadarske županije

U organizaciji Teniskog kluba Borik i njihova predsjednika Tonija Dujmenovića upravo je privedena kraju prva “Teniska liga parova – Zadarske županije 2018”.

Ovo je po prvi puta da se održava sportski projekt “Teniska liga parova Zadarske županije 2018” uz ukupan nagradni fond od 10,000.00kn.
Ukupno je bilo prijavljeno 28 sudionika raspoređenih u 14 parova, pri čemu se liga igrala po sistemu u dvije grupe koje su se sačinjavale od 7 parova u periodu od 10.08 – 10.10.2018, te su prva dva para iz svake grupe prošli na masters završnicu lige koja se održavala 12. i 14.10.2018 u sklopu tenis centra Borik.

Pobjednici i drugoplasirani par skupine A:
Faruk Zejnilagić i Zdenko Žepina
Vjekoslav Rakvin i Mladen Jurica

Pobjednici i drugoplasirani par skupine B:
Toni Gauta i Vito Ivanišević
Branko Dupor i Marko Dupor

Rezultati prvog dana završnice polufinalnih mečeva (12.10.2018):
Zejnilagić/Žepina – Dupor/Dupor
4/6 4/6

Gauta/Ivanišević – Rakvin/Jurica
6/1 6/1

14.10.2018
Finale
Branko Dupor/Marko Dupor – Toni Gauta/Vito Ivanišević
6/2 6/2

Za sudionike i sve ostale prijatelje koji su uvijek dobrodošli u hotelu Club Funimation organiziran je domjenak prilikom kojeg su se dodjelile nagrade pobjednicima i drugoplasiranom paru lige iz ukupnog nagradnog fonda od 10,000.00kn, za što su organizatori zahvalni glavnom sponzoru – hotelskoj kompaniji “Falkensteiner Resort Borik” koja je osigurala sredstva za nagrade.

Toni Dujmenović poručuje:

“Nadam se da će ovo postati tradicija u našoj županiji, te da ćemo iduće godine ponoviti isti ili još bolji uspjeh u organizaciji 2.sezone teniske lige parova Zadarske županije a koja će startati sa 15.02.2019 pri čemu pozivam sve sadašnje i nove natjecatelje da se slobodno prijave i osiguraju svoje mjesto među 24 para za iduću sezonu.”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.