ZAVRŠIO KAMP U BIOGRADU Najuspješniji mali nogometaši putuju u Madrid posjetiti Real ZAVRŠIO KAMP U BIOGRADU Najuspješniji mali nogometaši putuju u Madrid posjetiti Real
Posebni savjetnik za zdravstvo i sport Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, dr.sc. Tomislav Madžar dodijelio je priznanja mladim polaznicima nogometnog kampa Real... ZAVRŠIO KAMP U BIOGRADU Najuspješniji mali nogometaši putuju u Madrid posjetiti Real

Posebni savjetnik za zdravstvo i sport Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, dr.sc. Tomislav Madžar dodijelio je priznanja mladim polaznicima nogometnog kampa Real Madrida koji je 1. travnja u Biogradu na Moru krenuo u potragu za mladim nogometnim zvijezdama. Uz posebnog savjetnika Predsjednice, na zatvaranju kampa prigodne poklone i diplome polaznicima su uručili i izbornik U19 Hrvatske nogometne reprezentacije Ferdo Milin, saborski zastupnik Josip Bilaver, gradonačelnik Biograda na Moru Ivan Knez, proslavljeni nogometaš Elvis Brajković, predstavnik tvrtke Be Free Football Zlatko Marić, predsjednik HNK Primorac Marin Uskok te predstavnici Real Madrida.

„Iznimno mi je zadovoljstvo što sam dodijelio priznanja polaznicima kampa jednog od najboljih svjetskih nogometnih klubova. Kampovi poput ovog te sve sportsko – zdravstvene akcije koje uključuju aktivaciju djece i mladih u fokusu su Svjetske zdravstvene organizacije u ovoj godini. U Hrvatskoj je neaktivno više od 90 % mladih što je porazna statistika za našu budućnost pa nam je svima zajedno primarna zadaća to promijeniti.“ – izjavio je dr.sc. Tomislav Madžar.

Program prvog kampa Real Madrida u Hrvatskoj bio je usmjeren na napredovanje individualnog treninga u tehnici i taktici, rješavanje problema i donošenju odluka na terenu. Mladı ıgračı proteklih su dana imali priliku osjetiti osnovne vrijednosti jednog od najvećih klubova svijeta kao što su vodstvo, timski rad, poštivanje drugih, solidarnost i trud. Kamp je namijenjen za polaznike uzrasta od 7 do 17 godina, uz stručno vodstvo službenih trenera Real Madrida. Svaki sudionik dobio je komplet dresova Real Madrida, diplomu i profesionalnu grupnu fotografiju, a oni koji su se pokazali u najboljem svijetlu, otputovat će u Madrid u posjet Realu.

TM 6