Završnica SEHA-Gazprom rukometne lige održat će se na Višnjiku Završnica SEHA-Gazprom rukometne lige održat će se na Višnjiku
Vodstvo SEHA-Gazprom lige, etabliranog natjecanja koje već godinama zaokuplja veliku pozornost rukometnih navijača u Europi, odlučilo je da će deveta završnica biti u Zadru,... Završnica SEHA-Gazprom rukometne lige održat će se na Višnjiku

Vodstvo SEHA-Gazprom lige, etabliranog natjecanja koje već godinama zaokuplja veliku pozornost rukometnih navijača u Europi, odlučilo je da će deveta završnica biti u Zadru, u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku od trećeg do petog travnja 2020.

– Zadovoljstvo nam je što možemo najaviti da će Zadar biti domaćin 9. izdanja SEHA – Final 4 Gazprom lige. Ovo je treći put da će se Final 4, nakon Zagreba 2012. i Varaždina 2016., održati u Hrvatskoj. Kao i uvijek, očekujemo da će navijači imati priliku doživjeti odličan rukomet, ali i uživati u cijelom događaju. Nakon finala 2019. u Brestu u Bjelorusiji, pokušat ćemo postaviti letvicu još više i organizirati još jedan fantastičan turnir. Izuzetno smo ponosni što će Zadar, jedno od najposjećenijih turističkih odredišta na Mediteranu, ugostiti SEHA-Gazprom Final Final 4! – rekao je Siniša Ostoić, generalni direktor SEHA-Gazprom lige.

Športski centar Višnjik tako će početkom travnja ove godine biti domaćin još jednog spektakularnog sportskoga natjecanja.
– Počašćeni smo i ponosni što je vodstvo SEHA-Gazprom lige izabralo ŠC Višnjik i Zadar kao mjesto devete završnice toga natjecanja. ŠC Višnjik već se etablirao kao pouzdan partner u mnogim ovakvim i sličnim velikim projektima, a nedvojbeno je da će i predstojeći završni turnir SEHA-Gazprom lige, uz popularizaciju i širenje rukometne igre, u velikoj mjeri pridonijeti i razvoju održivoga sportskoga turizma u našem gradu – kazao je Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Organizator će veoma brzo objaviti i druge pojedinosti glede travanjskoga turnira, od satnice i ostaloga programa, do informacija o cijeni, rezervacijama, prodaji i distribuciji ulaznica.
Vodstvo SEHA-Gazprom lige promiče zadarski turnir sljedećim sloganom: Doživite zajedno Final 4. Vidimo se u Zadru!

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.