Zbog glisiranja u blizini obale novčano kažnjeno pet stranih državljana Zbog glisiranja u blizini obale novčano kažnjeno pet stranih državljana
Tijekom vikenda policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar su službenim plovilima opservirali područje morskog akvatorija te provodili pojačani nadzor na moru radi... Zbog glisiranja u blizini obale novčano kažnjeno pet stranih državljana

Tijekom vikenda policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar su službenim plovilima opservirali područje morskog akvatorija te provodili pojačani nadzor na moru radi održavanja povoljnog stanja sigurnosti na moru, odnosno povećanja sigurnosti kupača, ronioca i nautičara.

Tako je na području Novskog ždrila zatečen u nepropisnom glisiranju austrijski državljanin u dobi od 28 godine, a kod prolaza Veli Ždrelac austrijski državljanin u dobi od 65-godina.

Nadalje, na području Biograda zatečeni su državljani Slovenije i Mađarske ( u dobi od 54 i 46 godina) koji su plovilima glisirali na udaljenosti manjoj od 300 metara, dok je kod otoka Karantunić u nepropisnom glisiranju zatečen 56-godišnji nizozemski državljanin.

Zbog počinjenih prekršaja, sva petorica su prekršajno sankcionirana prema odredbama Pomorskog zakonika te su im izrečene novčane kazne.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.