ZBOG KIŠE Biciklijada Zadar – Bibinje odgađa se za subotu!

Općina Bibinje i Turistička zajednica općine Bibinje u suradnji sa Gradom Zadrom uključile su se u obilježavanje Europskog tjedna mobilnosti, manifestacije posvećene održivoj mobilnosti koja se uz potporu Europske komisije održava od 2002. godine, svake godine od 16. do 22. rujna.

Iako se trebala održati danas, zbog kišnog vremena odgođena je za subotu, 24. rujna, “Biciklijada Zadar – Bibinje”. Najavljena je za 17:00 sati. Start biciklista je Trg Petra Zoranića (Zadar), a cilj – šetnica Taline – Bibinje (ispred ŠC Crljenica).

Biciklijada Zadar – Bibinje je još jedna od manifestacija koja se našla u iznimno kvalitetnom i bogatom programu “ Bibinjsko ljeto 2016” , Turističke zajednice općine Bibinje. Programom je do sada obuhvaćeno četrdeset manifestacija, bilo je tu ponešto za svakog posjetitelja, od zabavnih, sportskih, gastro manifestacija i predstava do koncerata i niza ribarskih feštica.
Biciklijadom se nastojala obogatiti posezona i svim građanima pružiti prilika za obilježavanje Tjedna mobilnosti rekreacijom i ugodnim druženjem.
Turistička zajednica Općine Bibinje poziva sve građane da sudjeluju na biciklijadi i posjete Bibinje!