ZBOG KORONA VIRUSA Otkazan jubilarni 40. susret klapa Raspivano Bibinje

Nakon dugo razmišljanja i nastojanja da se uz sve mjere održi 40. jubilarni susret klapa Raspivano Bibinje, Načelnik Bruno Bugarija danas je donio Odluku kako se odgađaju sve manifestacije u kolovozu, pa tako i jubilarni susret klapa, uslijed povećanja broja oboljelih od COVID-a 19.

bruno bugarija 800x450

Ovakvu odluku nije bilo nimalo lako donijeti, ali susret klapa Raspivano Bibinje sinonim je za poziv na bis, borbu za naklonost publike, druženje i okupljanje svih sudionika i gostiju u jednoj opuštenoj raspjevanoj atmosferi. S obzirom na trenutnu situaciju u državi smatram da takvu atmosferu nije moguće osigurati, te da se ovaj jubilarni susret treba obilježiti dostojanstveno – rekao je općinski načelnik Bruno Bugarija.

Dodao je kako vjeruje da svih žalosti ovakva situacija, pogotovo kada se uzme u obzir da je vrijedna ekipa organizatora još od siječnja pripremala cijeli tjedan događanja. Od otvaranja izložbe posvećene smotri, do koncerata poznatih klapa. Sva događanja pričekat će iduću godinu kada se organizatori nadaju povoljnijoj epidemiološkoj situaciji. Molimo Vas za razumijevanje – poručio je Bugarija.

Dodajmo ovome, kako se zbog novonastale epidemiološke situacije i porasta broja COVID-19 pozitivnih osoba, kulturne manifestacije u organizaciji Općine Bibinje, čije bi odvijanje potencijalno moglo dovesti do većih okupljanja, odgađaju se.

Ostanimo odgovorni i poštujmo i dalje sve preporuke i mjere distance i izbjegavanja većih okupljanja kako bi zaštitili zdravlje sebe i svojih najbližih!