Zbog korona virusa u bolnici 32 osobe, od toga 6 na respiratoru Zbog korona virusa u bolnici 32 osobe, od toga 6 na respiratoru
Na području Zadarske županije 25 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je Stožer civilne zaštite Zadarske županije. Novooboljeli izolaciju provode na područjima gradova Zadar(11),... Zbog korona virusa u bolnici 32 osobe, od toga 6 na respiratoru

Na području Zadarske županije 25 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je Stožer civilne zaštite Zadarske županije. Novooboljeli izolaciju provode na područjima gradova Zadar(11), Benkovac(3), Biograd(2), i Nin(1) te općina Bibinje(2), Gračac(1), Kali(1), Lišane Ostrovičke (1), Polača(1), Poličnik(1) i Posedarje(1).

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 270 uzoraka, pod aktivnim nadzorom je 497 stanovnika, a od bolesti se oporavila 41 osoba.

U Općoj bolnici Zadar na COVID odjelima hospitalizirano je 18 bolesnika od kojih je 6 na respiratoru, a u Specijelnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je 14 pacijenata oboljelih od koronavirusa.

U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zadarske nisu evidentirali kršenje mjere samoizolacije.