Zbog krađe u trgovinama priveden 34-godišnji Zadranin Zbog krađe u trgovinama priveden 34-godišnji Zadranin
Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje  više krađa.           Jučer, 15. lipnja u jutarnjim... Zbog krađe u trgovinama priveden 34-godišnji Zadranin

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje  više krađa.

          Jučer, 15. lipnja u jutarnjim satima u Ulici 159. Brigade u Zadru, djelatnik trgovine je uočio 34-godišnjaka u krađi te ga zaustavio kada je namjeravao napustiti trgovinu s otuđenim predmetom i zadržao do dolaska policije. Otuđeni predmet u vrijednosti oko 4000 kuna mu je oduzet i  vraćen vlasniku, trgovačkom društvu, a 34-godišnjak je priveden u prostorije policije.

    Također ga se sumnjiči da je u subotu, 12. lipnja  poslijepodne, u dva navrata iz iste trgovine otuđio dva električna romobila, koji su mu tijekom kriminalističkog istraživanja oduzeti i vraćeni vlasniku, trgovačkom društvu.

       Nakon kriminalističkog istraživanja, 34-godišnjak je  kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.