Zbog računalne prijevare privedena trojica mladića; vlasnika bankovne kartice oštetili za 17.000 kn Zbog računalne prijevare privedena trojica mladića; vlasnika bankovne kartice oštetili za 17.000 kn
Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su jučer kriminalističko istraživanja nad tri muške osobe u dobi od 23, 24 i 25 godina, koje se... Zbog računalne prijevare privedena trojica mladića; vlasnika bankovne kartice oštetili za 17.000 kn

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su jučer kriminalističko istraživanja nad tri muške osobe u dobi od 23, 24 i 25 godina, koje se sumnjiči za više kaznenih djela računalne prijevare.
Sumnjiči ih se da su vremenu od lipnja do studenog prošle godine, koristeći se fotografijom kartice tekućeg računa u vlasništvu 56-godišnjaka, izvršili više transakcija preko interneta, čime su oštetili vlasnika za iznos od preko 17 tisuća kuna.
Naime, koristeći se fotografijom kartice pokušali su izvršiti više desetaka internet transakcija, što im nije uspjelo, dok su u 28 slučajeva uspjeli izvršiti transakcije s tekućeg računa, većinom u internet kladionicama.
Protiv sve trojice se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog računalne prijevare.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.