Zbor Zoranić vratio se iz Rovinja s još jednom nagradom Zbor Zoranić vratio se iz Rovinja s još jednom nagradom
Zbor Hrvatskog pjevačko glazbenog društva Zoranić vratio se s još jednog natjecanja s nagradom. Naime, na 51. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova, održanom proteklog vikenda... Zbor Zoranić vratio se iz Rovinja s još jednom nagradom
Zbor Hrvatskog pjevačko glazbenog društva Zoranić vratio se s još jednog natjecanja s nagradom. Naime, na 51. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova, održanom proteklog vikenda u Rovinju, Zbor je, predvođen dirigentom Tomislavom Koštom, osvojio srebrnu plaketu u jakoj konkurenciji u kojoj je bilo sveukupno 18 zborova.
Zadrani su srebrnu plaketu osvojili svojom izvedbom u natjecateljskom dijelu i tako još jednom dostojno predstavili grad Zadar na zborskom natjecanju. Dodatan razlog zadovoljstvu je i što se to dogodilo upravo u ovoj godini u kojoj slave 110. obljetnicu djelovanja.
Inače, zborovi su svoj nastup na ovom državnom susretu izborili putem 11 županijskih i regionalnih smotri i jednog samostalnog preslušavanja. 
Podsjetimo, Zbor Zoranić je tijekom ove godine sudjelovao na Međunarodnom natjecanju zborova u Puli gdje je osvojio zlatnu plaketu, kao i na Međunarodnom natjecanju pjevačkih zborova u Zadru gdje je osvojio treću nagradu. 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.