ZDENKA ZRILIĆ: Očekujemo večeras do posljednjeg mjesta ispunjenu dvoranu

Zadar se jutros probudio ponosan i prožet neviđenom euforijom. Tisuće ljubitelja košarke večeras će ponovno ispuniti dvoranu Krešimira Ćosića. Nepregledan red na blagajni Višnjika dugo nije viđen u Zadru. Iako je osvojio čak 16 trofeja, KK Zadar lovi prvi u Krešinoj dvorani. Grad danas živi za košarku, a nakon dugo godina Hrvatska će imati finale ispunjeno snažnim emocijama, punim tribinama i sportskim navijanjem.

«Sdelasvjedočimo prazniku košarke i sporta u Hrvatskoj. Vlada neviđena pomama za ulaznicama, očekujemo do posljednjeg mjesta ispunjenu dvoranu. Više od 130 novinara večeras će pratiti utakmicu. Uz NBA skaute, dolazak su najavili i brojni uglednici iz Hrvatske i regije!» – izjavila je Zdenka Zrilić iz tvrtke S Event, suorganizatora turnira.

Na putu do sedmog naslova pobjednika Kupa Krešimira Ćosića, Zadru stoji branitelj naslova Cedevita, koja je Kup osvojila tri puta. Finale Kupa igra se večeras u 20 sati. Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti na blagajni ŠC Višnjik po cijeni od 30 kuna. Utakmica je u izravnom televizijskom prijenosu na HTV 4.