ŽELI BITI MISS Vesna Benić poznata po međunožju sramoti kolege s Diadora TV ŽELI BITI MISS Vesna Benić poznata po međunožju sramoti kolege s Diadora TV
Vremešna Fejs zvijezda Vesna Benić koja je u javnosti poznata po fotografijama međunožja koje objavljuje na Facebooku i drugim društvenim mrežama, nakon neuspjeha koji... ŽELI BITI MISS Vesna Benić poznata po međunožju sramoti kolege s Diadora TV

Vremešna Fejs zvijezda Vesna Benić koja je u javnosti poznata po fotografijama međunožja koje objavljuje na Facebooku i drugim društvenim mrežama, nakon neuspjeha koji je doživjela pokušavajući postati pjevačica u srpskom televizijskom show “Nikad nije kasno”, odlučila se okušati u natjecanju za Miss Croatia on line.

Vesna Benić _600x922

To joj je pošlo za rukom jer je skupila 57 lajkova ispod svoje fotografije.

Međutim, iz Zadra je dobila slabu podršku građana, budući da mnogi od njih smatraju da nije lijepa, da te da se s ovom kandidaturom samo sramoti.

Vesne se srami i njezin sin koji nije htio komentirati njeno slikanje međunožja i objavljivanje po društvenim mrežama kada smo od njega zatražili komentar.

Ono što je zanimljivo, je činjenica da Vesnu Benić nisu podržali ni njeni kolege na Televiziji Diadora, na čelu s Marijom Vicković.

Marija Vicković Slavica Vulin 800x400

Marija Vicković (lijevo) nadređena je Vesni Benić koja na Facebooku reklamira međunožje 

Iako im je kolegica i radi za TV Diadoru, glavna urednica Vicković nije joj htjela pomoći u promidžbi i posvetiti joj neku emisiju kako bi eventualno Vesna skupila više lajkova na on line natjecanju.

Inače, mnogi Zadrani komentiraju da Vesna svojim objavljivanjem međunožja sramoti televizijsku kuću u kojoj radi kao honorarka, ali očito u nedostatku kadrova koji bi radili za mali novac dobra im je i Vesna.

Podsjetimo, Vesna Benić je mislila da može postati pjevačka zvijezda, pa se prijavila u beogradski tv show, ali kako nije imala pjevačkih sposobnosti pokušala je naklonost publike steći tako što je ocrnila 78-godišnju majku optuživši je da ju je ostavila u domu za nezbrinutu djecu prije 50 godina. U razgovoru za portal Kalelarga info njena majka je rekla kako ju je Centar za socijalnu skrb njoj oduzeo i smjestio u dom nakon problema s Vesninim ocem koji je zbog nasilja i kriminala čitav život proveo po zatvorima. Borila se za svoje dijete i nakon godina sudskih postupaka dobila je Vesnu natrag.

CYMERA_20210327_224704

Ona je, pak, 50 godina kasnije te trenutke iznijela u javnost ne bi li stekla naklonost publike, nanoseći bol i sramotu 78-godišnjoj majci, ali svejedno je ispala iz TV showa.

Kako očigledno pati za medijskom pažnjom, sada sw prijavila za Miss Croatia.

Natjecanje ‘Online Miss Croatia’ održat će se na platformi Online Live TV Croatia, a Vesna Benić je, kao što smo rekli, dobila 57 lajkova te se tako kandidirala.

CYMERA_20210327_224527CYMERA_20210327_224338

“Ovaj show biti će dosta drukčiji od uobičajenih izbora za Miss! Naime, neće se ocjenjivati samo lijepa figura i lice, već i karizma, personality i talenti kandidatkinja – poručio je Romano Sole, pokretač Online Live TV-a.

Tri su kategorije (18+, 30+ i 45+), a može se prijaviti slanjem privatne poruke preko Facebook stranice ili Instagram profila Online Live TV-a.

Benićka izigrava i veliku zaštitnicu župana Božidara Longina, zahvaljujući kojem je dobivala novac preko udruge koju je osnovala, pa je stvarala probleme našem portalu i prijavljivala nas zbog kritičkih članaka o Longinu.

Podnosila je prijave Vijeću časti Hrvatskog novinarskog društva i tužila nas na Općinskom sudu u Zadru pokušavajući tako izvršiti pritisak da ne pišemo loše o Longinu i ujedno mu se dodvoriti.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.