ŽELIŠ LI GLUMITI? Prijavi se na audiciju u Zadru

Svi zainteresirani pozvani su na audiciju za kazališnu predstavu “Zakačeni” talijanskoga dramatičara Ernesta Giorgettija u režiji Vinka Radovčića.
Početak rada na predstavi je ožujak 2016. Audicija je otvorena za jednu žensku i dvije muške uloge.
Ista audicija otvorena je i za drugu predstavu pod nazivom Andersenovo Carstvo koja govori o životu i djelu velikoga danskog pisca Hansa Christiana Andersena (u naslovnoj ulozi H.C. Andersena Zlatko Košta). Navedena dramsko-baletna predstava realizirat će se u produkciji Baletne udruge Pirueta s koreografkinjama Vinkom Zekić i Jasminom Ključanin, a u dramaturškoj obradi i režiji Vinka Radovčića. Početak rada na predstavi je ožujak 2016. Premijera je zakazana za 24. svibanj 2016. u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar. Audicija je otvorena za dvije ženske i dvije muške uloge.

PRIJAVE ZA AUDICIJU
Na audiciju se mogu prijaviti svi stariji od četrnaest godina na e-mail adresu teatarukuci@gmail.com
Potrebno je također poslati Vaš kratki životopis s osobnim podacima. Nakon toga će svima prijavljenima na e-mail stići monolog koji je potrebno pripremiti za audiciju. Prijave za audiciju bit će otvorene do četvrtka 10. ožujka 2016. do 14:00 sati. Audicija će se održati u Gradskoj knjižnici Zadar u četvrtak 10. ožujka 2016. O samom terminu audicije svaki prijavljeni kandidat bit će obaviješten e-mailom nakon što sve pristigle prijave za audiciju budu zaključene.